ACTIUNE

         Prin sustinerea si consolidarea florei intestinale, promovarea metabolismului si reglarea functiilor organelor interne, laptele de iapa are o influenta remarcabila asupra sanatatii organismului.

         Foarte multe afectiuni deriva dintr-o flora intestinala perturbata care cauzeaza un deficit de minerale si vitamine si o scadere a rezistentei organismului, rezultand astfel infectii, inflamatii si o proliferare a bacteriilor rele. Aceste bacterii rele produc deseuri toxice care irita intestinele si sunt transferate in fluxul sanguin. Aceste iritatii ale intestinelor provoaca diaree sau constipatii care duc la flatulenta, zgomote intestinale, cresterea aciditatii gastrice, greturi. Impactul absorbtiei deseurilor toxice in sange se rasfrange asupra organismului sub forma de oboseala, dureri de cap, suprasolicitarea ficatului, stomacului, rinichilor, aparitia bolilor considerate incurabile: boli de piele precum psoriazis, neurodermatite, boli pulmonare - bronsita cronica obstructiva, astm, afectiuni autoimune sau diverse maladii metabolice moderne.

        Prin caracteristicile sale unice si prin marea asemanare cu laptele uman matern, laptele de iapa prezinta proprietatea deosebit de pozitiva de a fi absorbit foarte rapid si de a stimula dezvoltarea bacteriilor benefice din flora intestinala, ceea ce duce la impiedicarea extinderii bacteriilor rele si la scaderea  absorbtiei substantelor toxice in sange. Flora intestinala se poate reface, crescand astfel rezistenta organismului, diminuandu-se proliferarea infectiilor si a diverselor organisme patogene, obtinandu-se rezultate spectaculoase in multe tipuri de afectiuni foarte greu tratabile.

 

 

 

 
  SC DEO VOLENTE SRL Importator unic: SC DEO VOLENTE SRL - RO 30051120, J40/4102/2012
Str.Odgonului nr.1, sector 6, Bucuresti
Punct de lucru: Str.Oasului nr.11, Otopeni, Ilfov
Tel: 0752.30.45.25 / 0722.195.720 / 031.807.74.77 / 021.539.49.61
E-mail: office@laptedeiapa.ro