PRECAUTII

      Foarte rar pot exista cazuri si situatii specifice in care este indicat consumul cu moderatie al laptelui de iapa sau informarea / consultarea medicului inainte de inceperea unei cure cu lapte de iapa.

Persoane cu reactii alergice severe

Continutul scazut de cazeina, comparativ cu laptele de vaca, face din laptele de iapa un aliment foarte bine tolerat chiar si de catre persoanele alergice la lapte sau cu intolerante accentuate la lactoza sau alte componente naturale ale laptelui. Conform literaturii de specialitate, majoritatea cazurilor de alergie raportate au fost alergii la animale, alergii de tip respirator asociate in general cu firele de par ale animalului. Pentru persoanele cu alergii severe se recomanda efectuarea unor teste alergenice sub supravegherea unui medic specialist.

Persoane aflate in tratament cu radioterapie                                                                                                                                                       Radioterapia este o metoda generatoare de radicali liberi, molecule instabile extrem de toxice care distrug celulele organismului uman. Continutul ridicat de antioxidanti al laptelui de iapa poate neutraliza cantitatea de radicali liberi din organism si efectele acestor substante toxice asupra lui, respectiv poate diminua efectele nocive ale radioterapiei. Pacientii care opteaza pentru folosirea radioterapiei ca metoda de tratament pot opri consumul de lapte de iapa cu cateva zile inainte de inceperea radioterapiei si il pot relua dupa cateva zile de la terminarea sedintei de radioterapie.

 
  SC DEO VOLENTE SRL Importator unic: SC DEO VOLENTE SRL - RO 30051120, J40/4102/2012
Str.Odgonului nr.1, sector 6, Bucuresti
Punct de lucru: Str.Oasului nr.11, Otopeni, Ilfov
Tel: 0752.30.45.25 / 0722.195.720 / 031.807.74.77 / 021.539.49.61
E-mail: office@laptedeiapa.ro