pdf

 Marturia dnei Beatrice Budai - Bucuresti - Formula As nr.1142/2014

 

marturie 1,,Stimata redactie, va rog neaparat sa transmiteti acest mesaj. Este vorba de unicul tratatament din lume pentru psoriazis, in orice stadiu si recomandat la orice varsta: capsule cu lapte de iapa. Acestea se comercializeaza in Franta, dar tratamentul este cunoscut in multe tari. Produsele cu lapte de iapa se gasesc pe site-ul www.chevalait.ro. Pretul pentru acestea este accesibil iar livrarea se face in cateva zile. Stiu de acest tratament de la mama mea care este medic in Franta, pe Coasta de Azur, si de atunci il recomand. Efectele sunt absolut naucitoare, foarte rapide. De exemplu, o prietena care a luat aceste capsule la sfatul meu s-a vindecat complet, intr-o luna, desi avea psoriazis pe 80% din corp. Tratamentul intareste imunitatea in asa fel incat orice boala autoimuna, precum si tumorile, alergiile si alte afectiuni dispar cu desavarsire. Poate va vine greu sa credeti, dar, va rog mult incercati acest remediu. Sunt atat de multi oameni care sufera de boli aparent incurabile, incat nu ne permitem sa pastram aceste cunostinte doar pentru noi. Important este ca pacientul sa foloseasca si sapunul, si crema facute din acest lapte, odata cu inghitirea capsulelor. Multumesc!"

pdf

Marturia dnei Maike Höffken, terapeut naturopat - Germania, autoarea cartii ,,Puterea de vindecare a laptelui de iapa si utilizarea sa terapeutica"

marturie 1,,Efectul laptelui de iapa m-a stupefiat de multe ori in ultimii patru ani in care l-am utilizat in tratarea unor afectiuni si maladii foarte diverse. Rezultatele mele sunt practic identice cu rezultatele celor mai importante studii medicale realizate de oameni de stiinta din Rusia, Austria si Germania.”

"L’effet du lait de jument m’a souvent stupéfié durant ces quatre dernières années pendant lesquelles je l’ai utilisé pour traiter des affections et maladies très di­verses. Mes résultats sont en gros identiques aux ré­sultats des études médicales plus importantes réalisées par des scientifiques russes, autrichiens et allemands." - "Le pouvoir de guérison du lait de jument et son utilisation thérepeutique" - pg.12

,,Cateva cazuri de la cabinetul meu:

Cazul 2: In iunie 1991 o doamna de 54 de ani care suferea pemanent de dureri severe si epuizare fizica dupa ce indurase o interventie chirurgicala pe coloana vertebrala s-a prezentat la cabinetul meu. Viata sa personala era atat de plina incat avea putin timp pentru a se odihni si a se reface sau pentru a face un tratament continuu prin fizioterapie. A urmat o cura cu lapte de iapa de aproximativ un sfert de litru de lapte pe zi, timp de 2 luni. Durerile s-au diminuat semnificativ, in ciuda indatoririlor fizice insemnate. In cursul unei radiografii am putut constata ca tesuturile conjunctive si musculatura erau remarcabil de bine regenerate si fortifiate, in ciuda faptului ca avusese o interventie grea. Aceasta pacienta consuma cu regularitate lapte de iapa, nu mai resimte dureri si este mult mai rezistenta si mai puternica din punct de vedere mental. A declarat ca <<fara lapte de iapa nu as fi putut suporta toata aceasta situatie atat de usor>>. La aceasta concluzie se adauga si imbunatatirea aspectului pielii pacientei care fusese intotdeauna foarte uscata si se crapa usor. A devenit atat de fina incat nu mai simtea nevoia sa foloseasca o crema pentru piele.

Cazul 11: Un barbat de 32 de ani suferea de ulcer duodenal. Si-a schimbat regimul alimentar, practica training-ul autogen si a urmat o cura cu lapte de iapa timp de 3 luni. Deoarece nu mai suporta laptele de vaca, laptele de iapa a fost o mare binefacere pentru el. In 4 saptamani au disparut durerile de stomac si foamea dureroasa specifice ulcerului si care erau resimtite mai ales in timpul noptii. Radiografiile au aratat diminuarea ulceratiilor.

Cazul 14: Este cazul unei fetite de 2 ani care suferea din nastere de nanism, deformatii ale manilor si ale intestinelor si auzul slabit. Dezvoltarea mentala a fetitei era normala, dar masura doar 76 cm la 2 ani, cantarea 8 kg si abia putea vorbi. Deja petrecuse mai multe luni prin spitale si suferise mai multe operatii in primii ei doi ani de viata. Numeroasele tratamente cu antibiotice i-au slabit foarte mult sistemul imunitar. Ulterior aparusera raceli frecvente si pneumonie. La 2 saptamani dupa inceperea tratamentului cu lapte de iapa, fetita crescuse 1 cm si adaugase 600 g. Prin continuarea tratamentului a crescut 1,5 cm in 14 zile. In tot acest timp fetita facuse mari progrese la nivelul limbajului. O raceala contactata in aceasta perioada s-a vindecat mult mai repede si mai usor decat de obicei. Copilul este mult mai dinamic si mai plin de viata decat inainte de tratament

Marturia dnei dr. Rene Madeleyn, Spitalul Filderklinik, Departamentul Pediatrie, Filderstadt - Stuttgart, Germania

,,Laptele de iapa contine multi anticorpi care neutralizeaza bacteriile si virusii. Este cel mai apropiat tip de lapte de laptele uman. Il folosim deseori pentru bebelusii nascuti prematur pentru a le intari vigoarea si imunitatea."

"Mare's milk has many antibodies that help neutralise bacteria and viruses. It is the closest animal milk to human milk. We often give it to premature babies to increase strength and immunity."

 
  SC DEO VOLENTE SRL Importator unic: SC DEO VOLENTE SRL - RO 30051120, J40/4102/2012
Str.Odgonului nr.1, sector 6, Bucuresti
Punct de lucru: Str.Oasului nr.11, Otopeni, Ilfov
Tel: 0752.30.45.25 / 0722.195.720 / 031.807.74.77 / 021.539.49.61
E-mail: office@laptedeiapa.ro